Wat maakt Marian?

Marian van Alphen, freelance, creatief, grafisch ontwerper, ervaren DTP-er en fervent natuurliefhebber, is to-the-point in haar communicatie en loyaal aan haar afspraken. Daarom werken verenigingen, bedrijven en vooraanstaande bureaus graag met haar samen.

Consistente kwaliteit en verrassende creativiteit zorgen ervoor dat de door haar gemaakte brochures, flyer en folders in het oog springen en hun doel bereiken. Voor een complete (nieuwe) huisstijl die past bij waar je als bedrijf of organisatie voor staat draait zij haar hand niet om. Marian maakt je logo, je website en je glossy (company)magazine inclusief alle benodigde point-of-sale-materialen, advertenties, banners, posters, leaflets, stickers en (visite)kaartjes. Geheel in sfeer en lijn natuurlijk, tot zelfs productfotografie (packshots) toe.

Met haar uitstekende kennis van Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator maakt Marian voor ieder reclamevraagstuk of bedrijfsuiting een product om trots mee naar buiten te treden. Niet alleen het front van een (wordpress)website krijgt alle aandacht, Marian maakt ook de ‘achterkant’ in orde en SEO proof.

Marian hanteert een no-nonsense aanpak zodat je weet waar je aan toe bent en maakt o.a. producties voor: